Pojemniki COLDFEST

Pojemniki  Coldfest®  utrzymują  zawartość  schłodzoną  do  temperatury  4 ̊C  wg  wytycznych  HACCP  bez  użycia topniejącego  lodu.  Przed  napełnieniem  wstępnie  schłodzonymi  produktami  naczynie  należy  zamrozić  przez osiem   godzin   lub   przez   noc. W   naczyniach   wielkości   1⁄2   i   1⁄3   można   przechowywać   produkty   do   ośmiu godzin.  Naczynia  i  pojemniki  wielkości  1⁄6  utrzymują  chłód  do  sześciu  godzin. Wymiary  zewnętrzne  zgodne  ze   specyfikacjami   Gastronom,   pasują   do   standardowych   barów   i   stołów   roboczych. Podczas   zamrażania i  przechowywania  można  sztaplować  dla  oszczędności  miejsca. Można  stosować  do  bezpośredniego  kontaktu z żywnością wszelkiego rodzaju.

16 produkt(ów)

na stronę

Siatka  Lista 

Ustaw kierunek malejący

16 produkt(ów)

na stronę

Siatka  Lista 

Ustaw kierunek malejący