Witamy w sklepie internetowym Synergia Gastro. Życzymy udanych zakupów!

Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą 271254 Hendi

441,57  (359,00  netto)

149 w magazynie

Poprzednia najniższa cena: 441,57 .

SKU 271254 Kategorie ,

Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą
– Pomiar temperatury za pomocą podczerwieni lub składanej sondy.
– Funkcja kontroli HACCP, natychmiastowa sygnalizacja bezpiecznych/niebezpiecznych temperatur za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu.
– Zakres pomiaru: od -60° do +350°C.
– Stopniowanie: 0,2°C.
– Dokładność przy pomiarze bezdotykowym: -60/65°C ±1°C, 65/350°C ±1,5%.
– Dokładność przy pomiarze sondą: -60/-5°C ±1°C, -5/65°C ±0,5°C, 65/350°C ±1%.
– Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni (D:S) 8:1.
– Automatyczne wyłączanie po 15 sekundach.
– Baterie: 2xAAA (nie są załączone)

Parametry:

Wymiary : 39x53x(H)158 mm
Zakres temp. -60/350°C