Witamy w sklepie internetowym Synergia Gastro. Życzymy udanych zakupów!

Wilk do mięsa HENDI 12 Profi Line

Wydajność chwilowa do 200 kg/h

3332,07  (2709,00  netto)

150 w magazynie

Poprzednia najniższa cena: 3332,07 .

SKU 282199 Kategorie ,

Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenia przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry, o numerze katalogowym 282199 z linii urządzeń PROFI LINE, znanego i cenionego przez profesjonalistów, producenta firmy Hendi. Solidna i estetyczna obudowa, lej załadowczy oraz taca na mięso wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Wałek ślimakowy wykonano ze specjalnego stopu aluminium. W urządzeniu zastosowano sprawdzoną i niezawodną przekładnię zębatą pracującą w kąpieli olejowej co charakteryzuje maszynę niezmiernie cichą pracą. Stabilność pracy urządzenia zapewniają antypoślizgowe nóżki. Urządzenie zostało wyposażone w wyłącznik zgodny z normami EC i CE. Polecany do małych restauracji, barów, pizzerii, pensjonatów.
W zestawie wraz z maszyną otrzymają Państwo : sitko fi 70 mm z otworami 6 mm ze stali nierdzewnej, nóż ze stali nierdzewnej, wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium, kołek dociskowy wykonany z polietylenu, nierdzewny pojemnik na mięso.

Urządzenie nie jest przeznaczone do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę.
Nie dopuszczać do przegrzania silnika
Wydajność chwilowa: do 200 kg/h
Wymiary: 370x220x(H)440 mm
Moc: 750 W
Napięcie: 230 V
Waga: 19 kg.