Witamy w sklepie internetowym Synergia Gastro. Życzymy udanych zakupów!

Wilk do mięsa Kitchen Line HENDI 22

Wydajność chwilowa do 220 kg/h

3172,17  (2579,00  netto)

150 w magazynie

Poprzednia najniższa cena: 3172,17 .

SKU 210819 Kategorie ,

Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenia przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry, o numerze katalogowym 210819 z linii urządzeń KITCHEN LINE, znanego i cenionego przez profesjonalistów, producenta firmy Hendi. Solidna i estetyczna obudowa oraz lej załadowczy wykonane są z polerowanego stopu aluminium, a taca załadowcza wykonana jest z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej. Gardziel urządzenia wykonano z odlewu żeliwa (10 mm). Silnik z zabezpieczeniem przed przegrzaniem oraz przycisk resetujący do ochrony urządzenia przed przeciążeniem. Prędkość obrotowa 170 obr./min. Stabilność pracy urządzenia zapewniają antypoślizgowe nóżki. Urządzenie zostało wyposażone w wyłącznik zgodny z normami EC i CE. Polecany do małych lokali gastronomicznych takich jak restauracje, bary, kantyny.
W zestawie wraz z maszyną otrzymają Państwo : 2 sitka fi 82 mm z otworami 6 mm i 8 mm ze stali nierdzewnej, nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej, lejek do kiełbasy z polipropylenu, kołek dociskowy wykonany z polietylenu.

Urządzenie nie jest przeznaczone do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę.
Nie dopuszczać do przegrzania silnika
Wydajność chwilowa: do 220 kg/h
Wymiary: 427x261x(H)486 mm
Moc: 750 W
Napięcie: 230 V