Witamy w sklepie internetowym Synergia Gastro. Życzymy udanych zakupów!

Satake Daichi Nóż do porcjowania 20cm

Najlepsze noże

549,00  (446,34  netto)

3 w magazynie

Poprzednia najniższa cena: 549,00 .

SKU 805-551 Kategorie ,

Satake Daichi Nóż kuchenny do porcjowania 20 cm

Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Dane techniczne:

Ostrze – stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob

Twardość – 60 HRC +/- 1

Długość całkowita – 33,2 cm

Długość ostrza – 20 cm

Szerokość klingi – 3 cm

Grubość klingi – ok. 2,1 mm

Waga – ok. 150 g