Piecyk manualny z nawilżaniem komory HS 90S Hendi – 227077
2852,37 zł (2319,00 zł netto)
100 w magazynie
Poprzednia najniższa cena: 2852,37 zł.
Piec konwekcyjny H90S z nawilżaniem komory to urządzenie przeznaczone dla małych placówek gastronomicznych oraz lokali typu fast-food. Służy do przygotowywania zapiekanek, tarty, pieczonych warzyw i innych artykułów prosto z pieca. Będzie również przydatnych dla małych piekarni i sklepów, które chcą poszerzyć swój asortyment o swieże i smaczne pieczywo. Nieduże gabarytu, funkcja manualnego nawilżania komoru oraz zasilanie na 230 V z niewielkim zużyciem energii elektrycznej sprawiają, iż można zamontować je praktycznie wszędzie. Urządzenie charakteryzuje się prostą w obsłudze oraz nieskomplikowanym zainstalowaniem.
Parametry techniczne
– Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej, drzwi z podwójną szybą
– Komora częściowo emaliowana z oświetleniem
– Ogrzewanie za pomoca dwóch grzałek, 2 wentylatory
– Zakres temperatur: od 50°C do 300°C
– Timer od 0 do 120 minut
– Na 4 blachy 438×315 mm, odległość między prowadnicami 70 mm
– 4 blachy w zestawie
– wymiary 595x595x570mm
– zasilanie 230V/2,67kW
– Waga: 38 kg