Witamy w sklepie internetowym Synergia Gastro. Życzymy udanych zakupów!

Wilk do mięsa Kitchen Line HENDI 12

Wydajność chwilowa do 100 kg/h

2655,57  (2159,00  netto)

150 w magazynie

Poprzednia najniższa cena: 2655,57 .

SKU 210802 Kategorie ,

Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenia przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry, o numerze katalogowym 210802 z linii urządzeń KITCHEN LINE, znanego i cenionego przez profesjonalistów, producenta firmy Hendi. Solidna i estetyczna obudowa oraz lej załadowczy wykonane są z polerowanego stopu aluminium, a taca załadowcza wykonana jest z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej. Gardziel urządzenia wykonano z odlewu żeliwa (10 mm). Silnik z zabezpieczeniem przed przegrzaniem oraz przycisk resetujący do ochrony urządzenia przed przeciążeniem. Prędkość obrotowa 170 obr./min. Stabilność pracy urządzenia zapewniają antypoślizgowe nóżki. Urządzenie zostało wyposażone w wyłącznik zgodny z normami EC i CE. Polecany do małych lokali gastronomicznych takich jak restauracje, bary, kantyny.
W zestawie wraz z maszyną otrzymają Państwo : 2 sitka fi 70 mm z otworami 6 mm i 8 mm ze stali nierdzewnej, nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej, lejek do kiełbasy z polipropylenu, kołek dociskowy wykonany z polietylenu.

Urządzenie nie jest przeznaczone do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę.
Nie dopuszczać do przegrzania silnika
Wydajność chwilowa: do 100 kg/h
Wymiary: 432x261x(H)484 mm
Moc: 550 W
Napięcie: 230 V